Newborn

 
De eerste dagen van hun leven zijn zo snel voorbij.
Vanaf de start heb je maar één kans om dit prachtige en vertederende moment vast te leggen. Ze zullen nooit meer zo klein zijn, zo kneedbaar, zo slaperig en zo nieuw in deze wereld...
 
 
 

Voor de shoot

Newborn foto’s worden gemaakt in de eerste 14 tot 18 levensdagen. Je kleintje slaapt veel en kan nog de opgekrulde houdingen aannemen als voorheen in de baarmoeder.

Je boekt dus best tijdens je zwangerschap. Zo voorkom je ook teleurstelling bij een volgeboekte agenda. Ik boek je in op je uitgerekende datum, maar de datum voor je sessie zal pas finaal zijn wanneer je bevallen bent. Om je datum vast te leggen verwittig je tijdig (liefst binnen de 48u na je bevalling). De sessie gaat door in de studio te Genk. Ik creëer hier de ideale omgeving: rustig en warm (26°C) met alle voorzieningen die nodig zijn voor jouw kleintje. 
 

 

Tijdens de shoot

Voorzie minimum 3 uur, maar boek best geen extra afspraken op de dag van de sessie. Het is belangrijk dat jij als ouder relaxt binnen komt, maar ook relaxt terug naar huis kan vertrekken. 

Accessoires, outfits, haarbandjes, mutsjes, dekentjes, … alles wordt ter beschikking gesteld. Jij kiest de kleuren en ik maak er een mooie combinatie van.

Zijn er oudere broers/zussen, dan zijn zij zeker welkom om mee te komen. Een gezinsfoto en foto’s met broers/zussen worden bij de start van de sessie gemaakt, zo kunnen zij nadien naar huis en kunnen we in alle rust met je kleinste verder werken. 

 

Wil je een afspraak maken, neem dan contact met mij op.